EN
查詢及預約
2169 4848
查詢及預約
2169 4848
查詢及預約
2169 4848

HIFU 塑顏緊緻療程

  • 功效

 


 

  • 激活膠原蛋白增生
  • 改善肌膚鬆弛、下垂現象
  • 提升緊緻輪廓
  • 減退皺紋
  • 增加肌膚彈性、光澤度

HIFU 塑顏緊緻療程

 


 

媲美傳統拉皮的無創傷拉皮超聲刀,以高能聚焦超聲波 (High-Intensity Focused Ultrasound - HIFU) 技術,深入皮下4.5mm 重建肌腱膜層 (Superficial Muscular Aponeurotic System - SMAS),全面解決面部下垂及鬆弛問題,同時刺激皮下膠原蛋白增生。

 

持久性可達 3-5年,無須復原期,超勝於傳統拉皮手術,療程後可如常化妝及上班。

用家分享
april.mamama 1
四月媽媽
HIFU 塑顏緊緻療程

記得我會嚟Musee Medical做療程係因為佢以優秀服務質素而聞名!所有療程明碼實價,唔會hardsell,令我安心。

做Treatment前美容師會先為我進行皮膚分析,再建議邊個部位適合打HIFU (我就有高低面、鬆弛問題)~美容師除咗臉部,眼周都會打埋,非常周到。

做完HIFU效果:jawline明顯比之前收緊,輪廓更明顯,虎紋減淡,眼位亦拉提!

No image_工作區域 1
Rai Tang

要讚賞尖沙咀分店的所有靚靚職員!

由踏入門口開始,接待員已經很有禮貌。

美容師 Hanna 擁有親切嘅笑容(笑到眼咪咪) 、談吐大方有禮、表現專業。 每次療程都會仔細講解步驟,有時遇著我皮膚敏感的日子,Hanna 會提供一些專業意見,提點我護膚要做什麼等等。 而且Hanna 手勢好舒服,每次我扮完靚靚都會好滿足。重點係我呢家皮膚望落去細緻白滑,多謝 Hanna & 多謝顧問 Ivy。

仲有呀因為你地唔hard sell,我經常推薦比新朋友去尖沙咀分店,希望你地日日爆場!

網上預約
必須填寫 *
療程
HIFU 塑顏緊緻療程
姓名 *
年齡 *
性別 *
電郵地址 *
聯絡電話 *
預約分店 *
方便回電的時間 *
如何得知此推廣 *
本人已經閱讀並同意私隱政策及有關條款及細則*
送出 向右滑動
trial-tc